Hilfiger Denim Loud på fredag

Den 12. november slår Vega dørene op til stor fest, når The Tommy Hilfiger Group præsenterer Hilfiger Denim LOUD, der er et live koncert-koncept. Det gik første gang i luften i april 2009 med et unikt set-up med internationale profiler og nyt talent i et dynamisk mix.
Siden sin start har Hilfiger Denim LOUD været præsenteret i en række europæiske storbyer. Blandt andet Amsterdam, Berlin, Bruxelles og Milano har lagt land til arrangementerne, hvor navne som The Virgins, The Films, og The Ting Tings har spillet.
“Jeg glæder mig meget til at præsentere Hilfiger Denim LOUD i København,” siger Tommy Hilfiger i en pressemeddelelse. 
“Hilfiger Demin Loud er et enestående musik-event, som giver det musikelskende crowd i København mulighed for at leve sig ind i den rock‘n’roll livsstil, der er kernen i mit brand.” 

Arrangementet er grundlagt af Tommy Hilfiger som en live musikoplevelse, fordi designeren selv elsker rockmusik og bruger musikken som en af livets og modens største inspirationskilder.
På scenen vil man til Hilfiger Denim LOUD i København se både amerikanske og lokale up-coming musikere og nogle af de hotteste DJs. Her vil være bands som det amerikanske indie folk-band Darwin Deez, det danske Astroids Galaxy Tour samt internationale DJs som DJ Lauren Flax, DJ Boody B. og DJ duoen Clasixx. De to danske DJs Fredeski og Dan M er også en del af line-uppet.


Hvor: Lille Vega og Vega Lounge Enghavevej 40 København V 
Hvornår: Fredag 12. november kl. 21.30
Hvordan: Billetter koster 125 kr. inkl. gebyr, og kan købes hos Billetlugen.dk og iTommy Hilfiger Store.
Hvis det ikke havde været fordi at jeg skal spare lidt på moneterne, havde det været feeeeedt at tage med her. Tager I afsted? 

No comments:

Post a Comment