Lanvin for H&M? What? Seriøst?Billeder fra A Fashion Tale 

Hvert år kommer der jo den hypede indsæt-nice-designer-her for H&M-kollektion. Sidste år var jeg imponeret, men i år? Nej. Det er jeg altså ikke. Den gule kjole ser billig ud og trevler i kanterne - det vil jeg sgu ikke give over 1299 kroner for! Halskæden ligner noget som hang i H&M i forevejen, tasken med de pålimede billige perler og skoene, som jo rent ud sagt ser knald-hamrende billige ud, er altså ikke noget jeg vil tømme min pengepung på - og jeg syntes, at det er ÆRGELIGT at så mange spenderer penge på sådan noget her. Ingen ville jo nogensinde give 799 kroner for ovenstående sko, medmindre man kunne "lege" at det var ægte Lanvin's.. 

Hvad er det egentligt lige præcis som sker i vores fashionista-hjerner, når sådan en kollektion som denne kommer ud? Jeg har da personligt også glædet mig som et lille barn, selvom jeg i forevejen ikke havde planlagt at købe noget. Handler det ikke bare om, at os almindelige mennesker med en almindelig indkomst gerne vil have lidt luksus-vibe over hverdagen og derved føle os end anelse "sejere"? - og hvorfor er det overhovedet nødvendigt? Er det her bare en måde, at H&M får en maaasse omtale og tjener gode penge? 

Jeg vil meget gerne høre hvad I mener om dette års kollektion. Er i imponerede og skal i selv have noget derfra? 

5 comments:

 1. Hejsa!
  I video'en ser alting med H&M/Lanvin så fantastisk flot ud - men priserne fik mig til at nægte mig selv, at lede efter noget fra den kollektion, som jeg altså bare måtte have! Og det var sikkert meget godt, for nu hvor jeg har set billederne på din blog, så ser det altså lidt for sløset ud!

  ReplyDelete
 2. Hvis jeg skal være ærlig, så jeg faktisk ikke specielt imponeret, nej. Den eneste ting, jeg vil kunne finde på at købe er den blomstrede kjole du har et billede af allerøverst til højre - men jeg køber den sikkert ikke, fordi jeg kan finde et ligeså pænt alternativ er jeg sikker på.. Er faktisk ret skuffet over den her kollektion, så alt i alt, det sgu en ommer. Jeg kan finde mindst 5 ting fra H&M jeg hellere vil have.

  ReplyDelete
 3. Selv hvis der var noget, der faldt i ens smag, så er det umuligt at få fat i det, eftersom folk seriøst går amok, fordi de bare skal have det hele.

  Den eneste designerkollektion fra H&M, som jeg har syntes om, har været den Commes des Garcons lavede. Men eftersom folk har hænderne så hurtigt ude, så faldet intet af det min vej.

  ReplyDelete
 4. Jeg er slet ikke imponeret. Giver dig ret i det ser billigt ud. Det er virkelig ikke pengene værd:/

  Jane/shopaholic sisters

  ReplyDelete
 5. Jeg liker den sorte oneshoulder- kjolen, og solbrillene! Ellers ble det for mye for min smak!:)

  xx T

  ReplyDelete