Opskrift på linsepostej

Start med at piske æggene sammen med hytteposten. 
Hakkede hasselnødder..

Grofthakkede champignoner (der kom dog flere i til sidst) 

Hakkede løg og hvidløg. Jeg er lidt fesen omkring knasende løg, så jeg stegte dem lidt først. Det er ikke nødvendigt hvis du er til lidt knas :) 


Røde linser.. 

Karry, salt og peber. Bland! 

Efter 35 minutter i ovnen på 200g er skønheden riimeligt lækker.


Postej med røde linser og æg

Grundidéen består af: 
300-400g hytteost
3 æg (kommer an på størrelsen, jeg brugte fx 5 æg da dem vores høns lægger er vældgt små :-))
1 finthakket løg 
2 finthakket (eller presset, hvis man vil være helt sikker på ikke at ende med et stykke hvidløg i tanden) fed hvidløg 

Herefter kan du tilføje hvad du vil. I den her postej brugte jeg: 

1 dl. kogte røde linser 
1 stor håndfuld rucola 
8 store grofthakkede champignoner 
1 håndfuld hakkede hasselnødder
Karry, salt og peber 

Revet gouda på toppen. 

No comments:

Post a Comment