Start med at piske æggene sammen med hytteposten.
Hakkede hasselnødder..
Grofthakkede champignoner (der kom dog flere i til sidst)
Hakkede løg og hvidløg. Jeg er lidt fesen omkring knasende løg, så jeg stegte dem lidt først. Det er ikke nødvendigt hvis du er til lidt knas :)
Efter 35 minutter i ovnen på 200g er skønheden riimeligt lækker.
Postej med røde linser og æg
Grundidéen består af:
300-400g hytteost
3 æg (kommer an på størrelsen, jeg brugte fx 5 æg da dem vores høns lægger er vældgt små :-))
1 finthakket løg
2 finthakket (eller presset, hvis man vil være helt sikker på ikke at ende med et stykke hvidløg i tanden) fed hvidløg
Herefter kan du tilføje hvad du vil. I den her postej brugte jeg:
1 dl. kogte røde linser
1 stor håndfuld rucola
8 store grofthakkede champignoner
1 håndfuld hakkede hasselnødder
Karry, salt og peber
Revet gouda på toppen.
No comments:
Post a Comment