What up, Acne? Advarsel: BlasfemiJeg må indrømme, at jeg ikke er særligt imponeret af Acne's resort kollektion. På forhånd undskyld. 

De to ovenstående looks er simpelthen bare rodede og ucharmerende i mine øjne... Bryder mig ikke specielt meget om farvesammensætningen i de her tilfælde og silhuetterne er bestemt ikke min kop te. Hvad sker der for looket på billede to? Ikke noget godt. Som talentfulde Marie også kommenterede, havde jeg heller ikke forberedt mig på bukser under kjolen. Det billede har jeg dog ikke taget med her. De røde sko, som er i flere farver, er dog skønne - ingen tvivl om det herfra. Med lidt god vilje minder de lidt om de populære Jeffrey Campell wedges og Rumi's fine D&G wedges. Den orange, tynde sweater er også fin. Bare ikke når den er stoppet ned i et par ubehageligt uformelige, grå ruskindsbukser. 

Meeen, som blogger er det jo næsten blasfemisk kun at have negative ytringer vedrørende det ophøjede, svenske Acne! Nedenstående fire looks er altså også meeeeget fine. Specielt de to nederste er en fryd for øjet. Se, dét kan jeg forholde mig til. Men - det er altså kun fire hele looks ud af i alt femten, som jeg er imponeret over. Er det mig, der er noget i vejen med, eller er der noget om snakken??? Det er nok i en eller anden grad mig, der simpelthen bare har svært ved at omfavne tendenser som er særdeles langt fra min egen stil og holdning til mode. Det skal vel også lige med, hehe. 

Find kollektionen her1 comment: